Portfolio

Kühne + Heitz

Als levensmiddelenbedrijf koopt Kühne + Heitz bevroren producten over de hele wereld en distribueert deze in meer dan 100 landen over de hele wereld.
Project
DotNet2Web is door Kühne + Heitz gevraagd om hun software landschap te scannen. De aspecten van deze scan zijn gevarieerd. DotNet2Web levert hier een rapportage over aan.

Greenchoice

Greenchoice is leverancier van groene energie aan zowel particulieren als de zakelijke markt.
Project
DotNet2Web is gevraagd om als Senior Developer mee te werken aan verschillende (web-) applicaties. Binnen het finance and compliance scrum team werken we aan een nieuw facturatie systeem. Dit systeem wordt gebouwd middels het MVC5 framework, ondersteund door een SQL database. Deze applicatie wordt geschreven in C# in Visual studio 2015 middels het TDD principe. SourceControl via TFS en deels in GIT. De overige applicatie worden onderhouden in VB.NET en worden gemigreerd naar C#.

Testpeople

Testpeople, levert diensten voor het testen van mobiele apps tot een volledig testproject en van acceptatietesten tot test automatisering.
Project
DotNet2Web is gevraagd om medewerkers op te leiden tot .NET developers. DotNet2Web coacht deze medewerkers met usecases, code reviews, uitleg en Q&A sessies.

Huisman Equipment B.V.

Huisman is a privately owned company operating globally with extensive experience in the design and manufacturing of heavy construction equipment for world's leading on and offshore companies.
Project
DotNet2Web wordt ingezet als Senior Developer om nieuwe webapplicaties te bouwen, de diversen software applicaties uit te breiden en tegelijkertijd de kwaliteit te verhogen. De gebruikte programmeer taal is C#. De MVC webapplicaties zijn voorzien van de razor engine.

Modulo B.V.

Modulo B.V. levert maatwerk software voor de Vlees-, Vis- en Kaas Industrie
Project
DotNet2Web wordt ingezet als Lead Developer om nieuwe software te bouwen, de bestaande software uit te breiden en tegelijkertijd de kwaliteit te verhogen. De gebruikte programmeer talen zijn VB.NET en C#, met Entity Framework 4 als OR Mapper. Er wordt geprogrammeerd op basis van TDD.